Agripers

Zwolle, Wageningen, Den Bosch

AgriPers informeert boeren en tuinders over wat relevant is in hun belevingswereld als agrarische ondernemer. Dat doen we door media uit te geven waarmee zij op ieder moment en via ieder gewenst kanaal relevante journalistiek tot zich kunnen nemen

Wij produceren kranten, magazines, websites, nieuwsbrieven, apps, e-papers, online video’s, webinars, sociale media, boeken en overige media.

AgriPers is een mediabedrijf dat alle facetten van mediaproductie- en exploitatie in huis heeft en werk biedt aan veertig uitgeefprofessionals. Wij produceren journalistieke content voor de agrarische sector via print en online media, in tekst, foto en video en weten deze op professionele wijze te vermarkten.

In samenwerking met partners geeft AgriPers media uit als Nieuwe Oogst (LTO), AgriMondiaal (AgriTerra) en de Ledenvoordeelkrant (LTO Ledenvoordeel). Tevens maken we voor een groot aantal opdrachtgevers in het agrarische netwerk online- en videoproducties.

Nieuwe Oogst

AgriPers investeert volop in haar vlaggenschip Nieuwe Oogst in zowel print als digitale uitingen. Nieuwe Oogst is de agrarische titel met de hoogste printoplage en bereik in alle agrarische sectoren.

In de combinatie bereik en waardering is de krant van Nieuwe Oogst marktleidend. Op sociale media en online video bekleedt Nieuwe Oogst een koppositie en de website behoort tot de topdrie van meest bezochte agrarische nieuwssites.

Deze uitgangspositie geeft ruimte voor verbreding en innovatie van de activiteiten. Het label Nieuwe Oogst.tv wordt volop doorontwikkeld, evenals de digitale omgeving en positie in sociale media, zodat boeren, tuinders en overige doelgroepen op ieder gewenst moment en via ieder gewenst kanaal de informatie tot zich kunnen nemen.