LTO Arbeidskracht BV

Den Bosch

Het verhaal van LTO Arbeidskracht

LTO Arbeidskracht is ontstaan vanuit de behoefte om agrarische ondernemers te ontzorgen bij tijdrovende en complexe zaken op het gebied van inhuren van buitenlandse werknemers. Zaken die goed geregeld moeten zijn voor een soepele bedrijfsvoering. We zijn in 2002 onder de naam LTO Seizoenarbeid gestart met het verwerken en afhandelen van de destijds nog benodigde tewerkstellingsvergunningen van buitenlandse medewerkers. Wat aanvankelijk begint als een project, wordt al snel succesvol en in 2007 werd LTO Seizoenarbeid een BV onder LTO Bedrijven.

Onze dienstverlening breidt zich voortdurend uit in het verlengde van ondersteuning bij de inzet van seizoenarbeiders; eerst zorgverzekeringen, daarna payrolling en in 2012 werving en selectie van tijdelijke arbeidskrachten onder de naam Seasonalwork.NL. Vanaf 2015 worden ook zorgverzekeringen afgesloten voor medewerkers die permanent in Nederland wonen en werken onder de naam Agro+ Zorg. Sinds 2016 bieden we ook scholing aan om daarmee  kennis en kunde van de medewerkers naar een hoger plan te tillen.

De voordelen die wij ondernemers al bieden, verleggen zich meer en meer van de seizoenarbeider naar het totale personeelsbestand; naar alle arbeidskrachten. Om die reden wordt de naam LTO Seizoenarbeid vanaf 2017 omgedoopt naar LTO Arbeidskracht.

Nieuwe diensten zijn en worden altijd ontwikkeld vanuit de gedachte ondernemers optimaal te ontzorgen en behulpzaam te zijn bij de invulling van ‘goed werkgeverschap’. LTO Arbeidskracht en de agrarische ondernemer zetten in op het wezenlijke kapitaal van de onderneming: de medewerkers. LTO Arbeidskracht regelt de randvoorwaardelijke zaken, zodat de ondernemer zich met zijn medewerkers volledig kan richten op het primaire proces van zijn/haar onderneming.

We staan klaar om agrarische ondernemers te ondersteunen; met antwoorden op vragen, service op maat, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en middelen om optimaal te ontzorgen. Zodat we met recht kunnen zeggen:

LTO Arbeidskracht; gemak verzekerd

logo LTO_arbeidskrachlt (1)
0
% van arbeidsmigranten is verzekerd via LTO Arbeidskracht
0
werkzoekenden in cv-bank Seasonalwork.nl
0
werkzoekenden in cv-bank Seasonalwork.nl

"Door de naamswijziging komt het tot uiting dat de dienstverlening van LTO Arbeidskracht verder reikt dan alleen de tijdelijke arbeidsmigrant"

Yvonne van de Ven-Hoorn, Manager LTO Arbeidskracht