Redacteur plantaardige sectoren

Voor de doorontwikkeling en het verstevigen van de redactie van Nieuwe Oogst zoeken wij een Redacteur plantaardige sectoren (0,8 – 1,0 FTE).
Redacteur plantaardige sectoren

Nieuwe Oogst is het journalistiek agrarisch medium met de hoogste waardering en bereik in de land- en tuinbouw.

Voor de doorontwikkeling en het verstevigen van de redactie van Nieuwe Oogst zoeken wij een

Redacteur plantaardige sectoren (0,8 – 1,0 FTE).

Standplaats Zwolle/Wageningen/Zoetermeer

Wij zoeken….
Een enthousiaste, leergierige, proactieve en agrarisch betrokken vakredacteur op Hbo- denk- en werkniveau, die affiniteit heeft met (een van) de plantaardige sectoren of op zijn minst een grote interesse heeft in akker- en/of tuinbouw. Je bent in staat om relevante vakinformatie en – nieuws te vertalen in aantrekkelijke, journalistieke en relevante content voor print en web of meedenken met een video-, webinar- of podcastproductie.

Wij bieden….
Een collegiale, dynamische en professionele werkomgeving. Je wordt onderdeel van een journalistiek redactieteam van ruim 30 personen. Door de compactheid van het redactieteam Akker- en tuinbouw krijg je snel veel verantwoordelijkheden en word je betrokken bij een veelheid aan (multimediale) activiteiten. Zo leer je in korte tijd veel, zowel inhoudelijk over het vakgebied, als professioneel als redacteur.

Wie zijn wij?
Nieuwe Oogst is met het weekblad, de website en andere digitale uitingen het vlaggenschip van uitgeverij AgriPers. Wij zijn een groeiend modern mediabedrijf in het hart van de agrarische sector. AgriPers – onderdeel van LTO Bedrijven – creëert journalistieke, inhoudelijke en impactvolle content, binnen de kanalen van onze multimediale titels. Of het nu om een podcast, video, webinar of print gaat.

Interesse?
Mail je CV en begeleidende motivatiebrief naar hoofdredacteur Esther de Snoo (esther.de.snoo@nieuweoogst.nl) en coördinerend redacteur Haijo Dodde (haijo.dodde@nieuweoogst.nl) of bel voor meer informatie naar 0653728351.

Om ervoor te zorgen dat we een goede selectie kunnen maken, zal een proefopdracht onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze functie