AgriPers is een mediabedrijf in het hart van de agrarische sector. Het uitgeven van toonaangevende titels, relevante journalistiek en publicaties via multimediale kanalen vormen de pijlers onder de uitgeefactiviteiten. Wij produceren kranten, magazines, websites, nieuwsbrieven, apps, e-papers, video’s, webinars, sociale media, boeken en overige media en bieden werk aan ca. veertig mediaprofessionals.

Voor de doorontwikkeling en het verstevigen het commerciële team zoeken wij een

Junior Sales Support/ Marketing medewerker (0,8 – 1,0 FTE)

Standplaats Wageningen

Als Junior Sales Support/ Marketing medewerker ben je bezig met uiteenlopende werkzaamheden. Je bent de schakel tussen de accountmanagers, redactie en klanten van AgriPers. Je houdt de deadlines goed in de gaten en verzamelt de nodige materialen voor de multimediale campagnes. Je zorgt ervoor dat campagnes tijdig worden uitgevoerd en stuurt daarbij op resultaat.

Ook ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en verbeteren van de marketing & communicatie strategie van AgriPers en haar producten. Hierin werk je samen met je Manager en of andere communicatie specialisten binnen LTO Bedrijven.

Je bent onderdeel van een gedreven (sales)team en ondersteund het team in diverse dagelijkse werkzaamheden.

We zijn dus op zoek naar commercieel/ marketing talent dat zich niet laat weerhouden door ambitieuze doelstellingen. Je weet te bouwen aan de positie van onze merken en een goede relatie met de klant.

Functie-eisen:

 • Je hebt een relevante opleidingsachtergrond in marketing en/of communicatie op MBO of HBO niveau
 • Tenminste 1 jaar relevante werkervaring in een commerciële omgeving;
 • Voldoening halen uit de verkoop en of promoten van producten of diensten;
 • Communicatief vaardig, innovatief, resultaatgericht;
 • Verantwoordelijkheid voor je eigen werk;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Wie ben je

 • Je bent zelfstandig, maar kan ook goed in teamverband functioneren;
 • Je hebt commercieel inzicht en bent klantgericht;
 • Je bent handig in het gebruik van systemen en pakt zaken snel op en maakt deze eigen;
 • Je bent in staat om snel te schakelen tussen diverse werkzaamheden en weet ook in hectische situaties het overzicht te behouden;
 • Je bent creatief en denkt in oplossingen;
 • Een proactieve, enthousiaste en positieve instelling;

Wat bieden we?
We bieden een uitdagende job in een dynamisch team, kwaliteitsgerichte organisatie, waar eigen initiatief verwacht wordt en volop ruimte voor eigen ideeën. Je krijgt de kans om jouw persoonlijke en professionele kwaliteiten in te zetten om de organisatie en jezelf verder te ontwikkelen. Dit binnen een open en collegiale werksfeer en een cultuur van samen de schouders eronder kenmerken onze organisatie, zowel in de directe omgeving van AgriPers als binnen de grote groep LTO Bedrijven collega’s en vormen de basis om met plezier je werk te doen. Wij bieden een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Herken je jezelf in dit profiel en spreekt ons aanbod je aan, dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Stuur dan een schriftelijke motivatie en CV t.a.v. Bas Gregoor naar bgregoor@agripers.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bas Gregoor, Manager van AgriPers, tel. 06-10555500.

AgriPers is onderdeel van LTO Bedrijven, de onderneming die investeert in de toekomst van de agro- en foodsector. LTO Bedrijven is met haar strategische partners de drijvende kracht achter AgriPers, LTO Ledenvoordeel, LTO Arbeidskracht, LTO Verzekeringen, GreenlinQdata, Bioscope en Energie van Boeren.