AgriPers is een mediabedrijf in het hart van de agrarische sector. Productie van relevante journalistiek en publicatie via multimediale kanalen vormen de pijlers onder de uitgeefactiviteiten. Wij produceren kranten, magazines, websites, nieuwsbrieven, apps, e-papers, video’s, webinars, sociale media, boeken en overige media en bieden werk aan veertig mediaprofessionals.

Nieuwe Oogst is het vlaggenschip van AgriPers. Nieuwe Oogst is de titel met de hoogste waardering en bereik in alle agrarische sectoren, met krant en digitale media. Nieuwe Oogst wordt uitgegeven in opdracht van LTO. Twee derde van al het voedsel in Nederland wordt geproduceerd door leden van LTO, de abonnees van Nieuwe Oogst.

 

Voor de doorontwikkeling en het verstevigen het commerciële team zoeken wij een

Sales Support medewerker (0,8 – 1,0 FTE)

Standplaats Wageningen

Als Sales Support medewerker ben je de spin in het web. Je bent bezig met uiteenlopende werkzaamheden.

Je bent de schakel tussen de accountmanagers, redactie en klanten van AgriPers. Je structureert, controleert, verwerkt en begeleidt binnenkomende orders en stroom aan advertentiemateriaal en de administratieve verwerking hiervan. Tevens verleen je commerciële ondersteuning aan de collega’s binnen het verkoopteam.

We zijn dus op zoek naar commercieel talent dat zich niet laat weerhouden door ambitieuze doelstellingen. Je weet te bouwen aan de positie van onze merken en een goede relatie met de klant.

Functie-eisen:

 • Minimaal een afgerond MBO/HBO diploma, bij voorkeur in een commerciële (marketing) richting;
 • Tenminste 1 jaar relevante werkervaring in een commerciële omgeving;
 • Voldoening halen uit de verkoop van producten of diensten;
 • Communicatief vaardig, innovatief, resultaatgericht;
 • Verantwoordelijkheid voor je eigen werk;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Wie ben je

 • Je bent zelfstandig, maar kan ook goed in teamverband functioneren;
 • Je hebt commercieel inzicht en bent klantgericht;
 • Je bent handig in het gebruik van systemen en pakt zaken snel op en maakt deze eigen;
 • Je bent in staat om snel te schakelen tussen diverse werkzaamheden en weet ook in hectische situaties het overzicht te behouden;
 • Je bent creatief en denkt in oplossingen;
 • Een proactieve instelling;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve instelling;

Wat bieden we?

We bieden een uitdagende job in een dynamisch verkoopteam, kwaliteitsgerichte organisatie, waar eigen initiatief verwacht wordt. Waarbij je naast je support werkzaamheden mede inhoud geeft aan de commerciële exploitatie van AgriPers. Je krijgt de kans om jouw persoonlijke en professionele kwaliteiten in te zetten om de organisatie en jezelf verder te ontwikkelen.

Dit binnen een open en collegiale werksfeer en een cultuur van samen de schouders eronder kenmerken onze organisatie, zowel in de directe omgeving van AgriPers als binnen de grote groep LTO Bedrijven collega’s  en vormen de basis om met plezier je werk te doen. Wij bieden een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Herken je jezelf in dit profiel en spreekt ons aanbod je aan, dan ontvangen wij graag je sollicitatie.

Stuur dan je schriftelijke motivatie en CV naar bgregoor@agripers.nl Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bas Gregoor, manager van AgriPers, tel. 06-10555500.

AgriPers is onderdeel van LTO Bedrijven, de onderneming die investeert in de toekomst van de agro- en foodsector. LTO Bedrijven is met haar strategische partners de drijvende kracht achter AgriPers, LTO Ledenvoordeel, LTO Arbeidskracht, LTO Verzekeringen, GreenlinQdata, Bioscope en Energie van Boeren.