LTO Bedrijven ondersteunt boeren en tuinders in de transitie naar de agrarische wereld van morgen en maakt innovatieve technologieën en verdienmodellen bereikbaar voor de ondernemers van nu. Met onze strategische partners zijn wij de drijvende kracht achter de achttien merken van AgriPers, LTO Ledenvoordeel, LTO Arbeidskracht, LTO Verzekeringen, GreenlinQdata, Bioscope en Energie van Boeren.

Onze marketeers ontwikkelen effectieve campagnes voor het merendeel van de achttien merken en genereren leads via eigen of externe kanalen. Onze medewerkers service en advies adviseren klanten over de producten en diensten in ons pakket en helpen klanten in het proces van aanvraag tot bestelling.

De teams marketing en service zijn gevestigd in Wageningen en bestaan uit een gedreven groep van 8 mensen, daarnaast wordt regelmatig gebruik gemaakt van diensten van externe partijen voor bijvoorbeeld acquisitie werkzaamheden.

In verband met uitbreiding zoekt LTO Bedrijven een:

Team Coördinator (0,8 – 1,0 FTE)

Resultaatgericht organisatietalent. Standplaats Wageningen.

De functie:
Als team coördinator ben je verantwoordelijk voor de operationele organisatie van de teams Marketing en Service & Advies. In deze organiserende, coördinerende en leidinggevende functie ben je een drijvende kracht achter het succes van de organisatie en zorg je voor verdere groei en professionalisering.

Binnen LTO Bedrijven hebben de teams Marketing en Service & Advies een specifieke focus op het beheren van de 60 partnerships van LTO Ledenvoordeel en het uitvoeren van marketing en service activiteiten voor diverse andere merken binnen LTO Bedrijven. In deze dynamische omgeving waarin veel van de teams verwacht wordt zorg je ervoor dat de dagelijkse operatie op rolletjes loopt, een functie waarin je je geen moment zult vervelen.

Een greep uit de werkzaamheden:

– Je geeft direct leiding aan 4 marketing specialisten en 3 medewerkers service en advies.
– Je organiseert en stemt af met andere afdelingen en eventuele externe toeleveranciers.
– Je bent een sparringpartner voor zowel de teamleden als voor het management.
– Je stuurt op doelen en maakt resultaten inzichtelijk. Je analyseert teamprestaties en bewaakt de voortgang van activiteiten.
– Je draagt bij aan beleidsontwikkeling en bent pro-actief in het signaleren van verbeteringen.
– Je organiseert processen effectief en automatiseert deze in samenwerking met onze ICT organisatie.
– Je weet in een dynamische omgeving hoofd en bijzaken te scheiden en zorgt voor structuur en inzicht.
– Je rapporteert aan de Manager Marketing en Business Development.

Jouw profiel
Je bent een gedreven en gestructureerd persoon met oog voor resultaat en je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Schriftelijk en verbaal beschik je over goede communicatieve vaardigheden, en je weet mensen te enthousiasmeren. Je kunt goed overweg met CRM systemen en weet rapportages en dashboards van de juiste informatie te voorzien. Daarnaast ben je resultaatgericht en kun je goed plannen en organiseren. Je denkt oplossingsgericht, ziet en benut kansen, en je hebt oog voor detail. Je hebt bij voorkeur ervaring in een leidinggevende positie.

Ons aanbod
Een uitdagende baan als team coördinator in een jonge dynamische, kwaliteitsgerichte organisatie, waar eigen initiatief verwacht wordt. Je krijgt de kans om jouw persoonlijke en professionele kwaliteiten in te zetten om de organisatie en jezelf verder te ontwikkelen. Collegialiteit, goede sfeer en een cultuur van samen de schouders eronder kenmerken onze organisatie, zowel in de directe omgeving van de teams Marketing en Service & Advies als in de grote groep LTO Bedrijven collega’s. We bieden 25 vakantiedagen, aangevuld met 8 ADV-dagen, smartphone en laptop worden uiteraard door ons geregeld aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reactie
Herken je jezelf in dit profiel en spreekt ons aanbod je aan, dan ontvangen wij graag je sollicitatie vóór 16 februari 2020, gericht aan: LTO Bedrijven, t.a.v. Arnout Goeman, Postbus 7003, 6700 CA Wageningen of via e-mail agoeman@ltobedrijven.nl.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arnout Goeman, Manager Marketing & Business Development, tel. 088-888 67 77. Meer informatie over LTO Bedrijven kunt u vinden op onze website www.ltobedrijven.nl.