LTO Ledenvoordeel BV

Wageningen

Over LTO Ledenvoordeel BV

Ledenvoordeel laat leden extra profiteren van hun lidmaatschap. Wij maken ons sterk voor ondernemers en ontzorgen hen bij de inkoop van producten en diensten. Namens een collectief van bijna 40.000 leden kunnen we betere condities bedingen bij leveranciers. Deze bestaan in de eerste plaats uit financieel voordeel. Daarbij kijken we ook naar de besparingen op langere termijn, zodat deelnemers niet ieder jaar hoeven over te stappen naar een andere aanbieder om voordeliger uit te zijn.

Exclusief voor Leden

Wij zijn er voor de leden. Leden kunnen bij onze helpdesk terecht met vragen en verzoeken zoals voordeelberekeningen. Bij ons ligt de nadruk op eerlijke, transparante informatie die goed aansluit op de agrariër.
Hierin onderkennen we de verschillende deelsectoren binnen LTO, met ieder hun eigen wensen.

Voor onze activiteiten wordt geen contributie of verenigingsgeld aangewend. Wij financieren onze activiteiten op basis van leveranciersvergoedingen. We
realiseren al meer dan 10 jaar een positief resultaat. Zo kunnen we investeren in de dienstverlening en het productenaanbod en LTO-leden nog meer voordeel bieden.

Meerwaarde van het lidmaatschap

Binnen de agrarische sector mogen leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB exclusief gebruik maken van het brede ledenvoordeelaanbod. Dit biedt leden een directe meerwaarde van hun lidmaatschap.

Om de inkoopkracht te vergroten biedt LTO Ledenvoordeel haar dienstverlening bij brancheorganisaties buiten de agrarische sector aan.

Wij vinden het belangrijk dat u alles uit uw lidmaatschap haalt.

Arnout Goeman, manager LTO Ledenvoordeel