Leg jij graag de verbinding?

LTO Bedrijven is een jonge, innovatieve en informele organisatie. De lijnen tussen het management en de andere medewerkers zijn kort. We kijken altijd vooruit. Naar de toekomst van de agrarische sector, maar ook naar die van jou.

Samen groeien

Wij vinden het belangrijk dat je persoonlijk groeit en dat je je ambities waarmaakt. Daarom krijg je van ons een opleidingsbudget om jezelf verder te ontwikkelen. Ook zijn er binnen onze organisatie, onze dochterbedrijven en via onze businesspartners veel mogelijkheden om door te groeien. Of om ervaring op te doen met andere specialismen. Zo voegen wij waarde toe aan jouw persoonlijke groei.

Samen verbinden

Omdat onze collega’s op meerdere locaties werken, organiseren we regelmatig bedrijfsuitjes en activiteiten om elkaar te ontmoeten. Ook werken we aan gezamenlijke targets en vieren we onze successen met elkaar.

Sommige collega’s werken al jaren in de sector. Andere gaan met een frisse blik ‘van buiten’ bij ons aan de slag. Maar wat we bij LTO Bedrijven allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat we nuchtere doeners zijn. Aanpakkers en verbinders, die samen bijdragen aan de agrarische sector van morgen.

Wij zijn trots op wat ons verbindt

30.000

Agrarische Ondernemers

2.000.000

Paginaweergaven Nieuwe Oogst

51

Ledenvoordeel-partners

75.000

Verzekerden

22

Merken

9

Investeringen