Samenwerken

 

Door onze kennis en ervaring op het gebied van business development, marketing & communicatie én de agrarische sector hebben wij een sterke marktpositie en zijn we al 20 jaar de verbindende schakel tussen de agrarische sector en de markt. Wij helpen bedrijven hun groeikansen in de agrarische sector te benutten door te faciliteren, investeren en participeren. Hierbij staat de agrarische ondernemer altijd centraal en hebben wij aandacht voor mens, dier en natuur. Daarom richten wij ons met name op businessoplossingen op de volgende gebieden: digitalisering, verduurzaming en verdienmodellen.

Digitalisering

De Nederlandse land- en tuinbouwsector is de meest geavanceerde ter wereld. Dat willen we graag zo houden. Daarom zien en grijpen we continu investeringskansen. In innovatieve technieken, zoalproductiemethodes, IT & Data services, en Smartfarming. Maar ook het inzetten van digitale platforms om de agrarische ondernemer op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen behoort tot digitalisering. 

Verduurzaming

De klimaatverandering zet de voedselproductie en hierdoor ook de agrarische sector onder druk. Wij helpen de agrarische ondernemer met de transitie naar een duurzame onderneming door te investeren en participeren in bedrijven op het gebied van duurzame energie en kringlooplandbouw.  

Verdienmodellen

Wij helpen boeren en tuinders bij de transitie naar de agrarische wereld van morgen. Een wereld waarin zij nog efficiënter produceren, met aandacht voor mens, dier en natuur. En waarbij we zorgen voor een duurzaam verdienmodel voor boeren en tuinders. 

Onze activiteiten ondersteunen boeren en tuinders in de transitie naar de agrarische wereld van morgen.

Onze partners

 

LTO Bedrijven werkt samen met een groot aantal toonaangevende partijen om voor onze klanten iedere dag opnieuw het verschil te maken. Een selectie van onze belangrijkste business partners:

Achmea

VAA Data Works

NAJK

Harvest House

Tenten Solar

Holland Zorg

Yara

Softhouse

Rabobank

Waltmans

KPN

Nieuwe Stroom

GreenChoice

Move RTK

PostNL

Oxin Growers

a.s.r.

Zilveren Kruis

Bayer

Wij breiden graag uit samen met u

 

Om het nieuwe boeren dichtbij te brengen breiden wij de komende jaren ons portfolio verder uit met businessoplossingen voor de agrarische ondernemer. Daarom staan wij altijd open voor samenwerkingen met bedrijven die op zoek zijn naar een investeerder, businessontwikkelaar of facilitator in de agrarische sector. En we verwelkomen graag nieuwe collega’s die mee willen werken aan de toekomst van de land- en tuinbouw.

 

Op zoek naar een businesspartner?

Heeft u een businessoplossing voor de agrarische sector? En zoekt u een professionele partij met veel kennis en ervaring op het gebied van business development en marketing & communicatie in de agrarische sector?