LTO Verzekeringen

Velserbroek

Over LTO Verzekeringen

LTO Verzekeringen is de agrarisch verzekeringsspecialist. Wij vinden het belangrijk dat boeren en tuinders een verzekering hebben waar ze van op aan kunnen. Met een passende dekking en bovendien een goede verhouding tussen prijs en voorwaarden.

Boeren en tuinders spelen een belangrijke rol in de voedselvoorziening en economie. Ondernemen in de agrarische sector kent echter steeds meer uitdagingen en risico’s. Het goed managen van deze risico’s is belangrijk voor de toekomst. Zowel op bedrijfsniveau, maar ook sectoraal.

Vandaag de dag zijn wij al met deze toekomst bezig. Op individueel niveau, door een op maat gemaakt advies voor uw bedrijf. Maar ook door op collectief niveau, door betere voorwaarden te bedingen voor al onze verzekerde boeren en tuinders.

Risico’s goed verzekeraar

Wij streven ernaar dat de risico’s in de sector goed verzekerbaar zijn en blijven. Hiervoor gaat LTO Verzekeringen actief de verzekeringsmarkt op.  Dankzij de grote achterban van LTO, staat LTO Verzekeringen hierin sterk.

Hierbij gaat LTO Verzekeringen graag net een stapje verder dan andere maatschappijen. Er zijn tal van producten met unieke dekking en betere voorwaarden

LTO Verzekeringen vindt het belangrijk dat boeren en tuinders een verzekering hebben waar ze van op aan kunnen. Met een passende dekking en bovendien een goede verhouding tussen prijs en voorwaarden. Door onze unieke marktpositie slagen wij hier in. En daar profiteert u direct van.

Onze aanpak

Geen agrarisch bedrijf is hetzelfde. Geen ondernemer denkt hetzelfde. Daarom komen de deskundige verzekeringsspecialisten u graag op uw eigen bedrijf aan de keukentafel uitleg geven hoe LTO Verzekeringen u verder kan helpen. LTO Verzekeringen biedt verzekeringen van verschillende verzekeraars, maar heeft ook zelf unieke verzekeringsproducten ontwikkeld.

LTO Verzekeringen is onderdeel van LTO Bedrijven en Boval Groep. Hierdoor profiteert de onderneming van een uniek netwerk en expertise.

Naar de website van LTO Verzekeringen