Henriëtte Boelstra nieuwe commissaris bij LTO Bedrijven

door | jun 30, 2022 | Nieuws

Henriëtte Boelstra is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van LTO Bedrijven. Henriëtte Boelstra volgt Jan Kruijer op binnen het toezichthoudende orgaan van de onderneming.

De aandeelhouders van LTO Bedrijven – LTO Noord, ZLTO en LLTB – hebben op voordracht van de Raad van Commissarissen ingestemd met de benoeming. Henriëtte Boelstra (41) is Register Accountant en als financieel directeur binnen Royal BAM Group verantwoordelijk voor BAM Financial Services NL. Ze was eerder actief voor AkzoNobel, PricewaterhouseCoopers (PWC), de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG).

Siem Korver, voorzitter van de Raad van Commissarissen: ‘We zijn zeer verheugd met het aantreden van Henriëtte. Ze beschikt over een zeer goede financiële expertise, die van belang is voor de huidige business en ook voor nieuwe investeringscases. Bovendien heeft ze affiniteit met het domein van LTO Bedrijven. Tegelijkertijd zijn we Jan Kruijer veel dank verschuldigd voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van LTO Bedrijven.’

LTO Bedrijven is de participatiemaatschappij van LTO Noord, ZLTO en LLTB. De onderneming heeft de bedrijven AgriPers, LTO Ledenvoordeel en LTO Arbeidskracht in volledig eigendom en heeft deelnemingen in LTO Verzekeringen, Cerass, GreenlinQdata, Agri-Dataservices BioScope en NLgroen.

De onderneming fungeert als businessontwikkelaar en facilitator van de agrarische sector. Samen met businesspartners ontwikkelt LTO Bedrijven renderende en vernieuwende oplossingen. Die worden toegankelijk en bereikbaar gemaakt voor boeren en tuinders in Nederland.