LTO-organisaties lanceren LTO Verzekeringen

door | mrt 28, 2018 | LTO Verzekeringen

Wageningen, 20 maart 2018    –      LTO Noord, ZLTO en LLTB zijn gezamenlijk de activiteit LTO Verzekeringen gestart. Boeren en tuinders kunnen bij LTO Verzekeringen terecht voor al hun verzekeringsvraagstukken. De LTO-organisaties starten het initiatief om de verzekerbaarheid van de sector op langere termijn te kunnen waarborgen.

LTO Verzekeringen krijgt haar plek binnen de holding van LTO Bedrijven, een gezamenlijke bedrijfsactiviteit van de LTO-organisaties. Joop Jorritsma, directeur LTO Bedrijven: “Ondernemers hebben te maken met lastige verzekeringsvraagstukken, zoals bij asbest en extreem weer. Met LTO Verzekeringen willen we verzekeren voor boeren en tuinders betaalbaar houden in de toekomst. Als sector samen werken is de manier waarop dat kan slagen. Om die reden past LTO Verzekeringen goed binnen de activiteiten van LTO Bedrijven. “

Geen verrassingen bij schade
Jorritsma: “Boeren en tuinders vinden continuïteit van hun bedrijf belangrijk. Ze willen in het geval van schade niet voor verrassingen komen te staan. Een onafhankelijk gesprek aan de keukentafel geeft vaak nieuw inzicht en leidt vaak tot besparing en tot een betere dekking. Dit advies kunnen we dankzij onze eigen adviseurs nu bij elke boer en tuinder in heel Nederland geven. ”

De bestaande activiteit LTO Noord Verzekeringen gaat op in de nieuwe onderneming. De Boval Groep was reeds betrokken bij voorloper LTO Noord Verzekeringen en participeert ook in LTO Verzekeringen.

Meer informatie is te vinden op www.ltoverzekeringen.nl.