Werken bij

 

Wij zijn LTO Bedrijven. Een ondernemerscollectief dat succesvol investeert in nieuwe producten, diensten en verdienmodellen voor de agrarische sector. Samen met onze businesspartners ontwikkelen we rendabele en vernieuwende oplossingen. Die maken we toegankelijk en bereikbaar voor boeren en tuinders in Nederland. Zo brengen we het nieuwe boeren dichtbij. 

Met onze activiteiten helpen we boeren en tuinders bij de transitie naar de agrarische wereld van morgen. Een wereld waarin zij nog efficiënter produceren, met aandacht voor mens, dier en natuur. En waarbij we zorgen voor een duurzaam verdienmodel voor boeren en tuinders. Daar kun jij aan bijdragen! 

De Nederlandse land- en tuinbouwsector is de meest geavanceerde ter wereld. Dat willen graag zo houden. Bij LTO Bedrijven staat innovatie voorop. Daarom vind je bij ons volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, innovatie, ICT, sales of marketing. Tegelijkertijd draag je direct bij aan de manier waarop ons voedsel geproduceerd wordt. Een belangrijke en bijzondere verantwoordelijkheid!   

 

Samen groeien  

LTO Bedrijven is een jonge, innovatieve en informele organisatie. De lijnen tussen het management en de andere medewerkers zijn kort. Wij kijken altijd vooruit. Naar de toekomst van de agrarische sector, maar ook naar die van jou. 

Wij vinden het belangrijk dat je persoonlijk groeit en dat je je ambities waarmaakt. Daarom krijg je van ons een opleidingsbudget om jezelf verder te ontwikkelen. Ook zijn er binnen onze organisatie, onze dochterbedrijven en via onze businesspartners veel mogelijkheden om door te groeien. Of om ervaring op te doen met andere specialismen. Zo voegen wij waarde toe aan jouw persoonlijke groei.  

 

Samen verbinden  

Omdat onze collega’s op meerdere locaties werken, organiseren we regelmatig bedrijfsuitjes en activiteiten om elkaar te ontmoeten. Ook werken we aan gezamenlijke targets en vieren we onze successen met elkaar. 

Sommige collega’s werken al jaren in de sector. Andere gaan met een frisse blik ‘van buiten’ bij ons aan de slag. Maar wat we bij LTO Bedrijven allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat we nuchtere doeners zijn, aanpakkers en verbinders, die samen bijdragen aan de agrarische sector van morgen. Zo brengen we het nieuwe boeren dichtbij. 

 

Wil jij hier graag aan bijdragen? Bekijk onze openstaande vacatures:

Vacature: Redacteur open teelten (0,8 – 1,0 FTE)

Vacature: Redacteur open teelten (0,8 – 1,0 FTE)

Nieuwe Oogst is het journalistiek agrarisch medium met de hoogste waardering en het hoogste bereik in de land- en tuinbouw. Voor de doorontwikkeling en het versteviging van de redactie van Nieuwe Oogst zoeken wij een Redacteur open teelten (0,8 - 1,0 FTE) Standplaats...

Vacature: Redacteur open teelten (0,8 – 1,0 FTE)

Vacature: Business Developer

Wil jij een concrete bijdrage leveren aan het behalen van de klimaatdoelen en échte impact maken op het realiseren van een duurzame toekomst? De agrarische sector heeft een oplossing voor de opslag van CO2. Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte business...

Open sollicitatie

Staat er niks tussen, maar spreekt onze missie jou aan? We zijn altijd op zoek naar talent dus je mag ons ook overtuigen met een open sollicitatie. Stuur je motivatie en cv naar info@ltobedrijven.nl. Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging per mail als we jouw sollicitatie in goede orde hebben ontvangen.