Sandra Bruinenberg

Medewerker Financiële Administratie

Locatie Wageningen
Werkzaam sinds 1999

 

 

 

Ik ben er echt trots op dat ik hier zo lang werk!

Je kent ze vast wel. Die vaste waarde op de bedrijfsvloer. Die collega die er sinds jaar en dag werkt en een vraagbaak is voor vele anderen. Bij LTO Bedrijven is Sandra er zo eentje. Werkzaam sinds 1999 en voor diverse afdelingen en merken van het bedrijf gewerkt. Sandra vertelt:

‘25 jaar geleden had ik net de secretaresse opleiding afgerond. Ik wilde iets doen in de administratie maar wist nog niet zo goed wat. Via het arbeidsbureau zag ik een functie bij AgriPers “medewerker orderadministratie”. Ik was nog jong en het leek me gewoon hartstikke leuk. Mijn belangrijkste taak was destijds advertenties (voor OOGST Landbouw en OOGST Tuinbouw) verwerken in het systeem die onze verkopers hadden verkocht.
Er kwam een vacature op de financiële administratie van AgriPers en ik pakte deze met beide handen aan. Naast deze functie heb ik een tijdje P&O gedaan, de financiële administratie van LTO Bedrijven, de abonnementen van Nieuwe Oogst en ik heb marketing veel geholpen. Lang geleden ben ik ook nog gedetacheerd geweest aan Agrimedia.’

Spin in het web én bezige bij

‘Alles wat ik ondertussen in het bedrijf heb gedaan vind ik hartstikke leuk. Ik heb nooit tijd gehad om me te vervelen in een functie en dat is nog steeds zo. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn en hou niet van stil zitten.
Glunderend zegt Sandra: ‘Ik ben er trots op dat ik hier zo lang werk, dat vind ik echt leuk. En ik ben er trots op dat ik het toch allemaal weer voor elkaar krijg om alles op tijd af te hebben. Het geeft mij veel voldoening als langverwachte rapportages binnenkomen of dat onbetaalde facturen uiteindelijk betaald worden. Het is ook fijn als het lukt om boze klanten tevreden te stellen. Ik vind het belangrijk dat klanten een goed gevoel krijgen over onze organisatie.

Nu doe ik de administratie voor LTO Ledenvoordeel en gedeeltelijk NLgroen. Ik zorg dat alle rapportages binnenkomen en de commissies en marketingvergoedingen worden gefactureerd. Ik hou alle specifieke afspraken met de klant bij, verwerk de inkoop- en verkoopfacturen en zorg ervoor dat facturen op tijd betaald worden. Verder beheer ik de VGB abonnementen en de abonnementen van de Gewasbeschermingsgids. Ook doe ik de bestellingen voor alle kantoorbenodigdheden. De laatste jaren verzorg ik de kerstpakketten én ik ben BHV’er. Er zijn nog veel meer werkzaamheden die ik doe, maar dat is teveel om op te noemen.

Ik ga altijd met plezier naar mijn werk, ik zit wel op mijn plek hier.’

Afdeling Financiële Administratie

Ik heb echt hele leuke collega’s, het is hier een warm nest. De band is heel goed onderling. Maar ik kan eigenlijk wel met iedereen van onze organisatie goed door een deur.
Op onze afdeling heeft iedereen zijn eigen administratie. Charlotte doet o.a. LTO Arbeidskracht, LTO Bedrijven en meer, Marcel doet NLgroen en Bioscope, Ineke en Joze doen AgriPers en ik LTO Ledenvoordeel en NLgroen. We hebben heel zelfstandig werk. De sfeer is fijn, we beginnen allemaal lekker vroeg. We hebben het ontzettend druk en werken hard. Het zijn allemaal toppers!’

Sandra, wat zou je zeggen tegen iemand die geïnteresseerd is in het werken bij ons?
‘Als het voor een functie is op onze afdeling: kom maar gauw bij ons werken, we kunnen wel mensen gebruiken! Je komt binnen in een warm nest. En als er iets is, kom maar gerust. De deur staat altijd open.’