Koffie en kracht gebundeld: een smaakvolle samenwerking

door | okt 2, 2023 | Nieuws

Nieuw ledenvoordeelpartner Smit&Dorlas voor LTO Ledenvoordeel

Wageningen, 2 oktober 2023 – LTO Ledenvoordeel is verheugd om de nieuwste toevoeging aan haar netwerk van partners aan te kondigen. Smit&Dorlas, een gerenommeerde naam in de koffie-industrie, heeft zich aangesloten bij LTO Ledenvoordeel om de leden een scala aan exclusieve voordelen en mogelijkheden te bieden.

Smit&Dorlas is al meer dan 200 jaar een gevestigde naam in Nederland en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van hoogwaardige koffie en koffieproducten. Als ambachtelijke leverancier van koffieoplossingen voor bedrijven en organisaties, zal Smit&Dorlas via LTO Ledenvoordeel toegang bieden tot speciale aanbiedingen en expertise op het gebied van koffievoorzieningen.

De voordelen voor de leden van LTO Ledenvoordeel omvatten exclusieve korting op een breed scala aan koffieproducten van Smit&Dorlas. Van halfautomaten tot filterkoffiemachines, van boilers tot melkschuimapparaten. Aangepaste koffieoplossingen worden aangeboden om te voldoen aan de unieke behoeften van elke agrarische onderneming. Daarnaast zal Smit&Dorlas de service bieden om de kwaliteit van koffievoorzieningen van LTO-leden te waarborgen.

“De toetreding van Smit&Dorlas als ledenvoordeelpartner is een geweldige aanwinst voor onze leden. Het bedrijf heeft een rijke historie en een diepgeworteld Nederlands karakter,” aldus Shereen de Rijk, Manager LTO Ledenvoordeel. “Koffie is een belangrijk onderdeel van veel agrarische bedrijven, en we zijn verheugd om onze leden toegang te bieden tot de uitstekende producten en diensten van Smit&Dorlas.”

Smit&Dorlas kijkt er ook naar uit om de samenwerking aan te gaan. Darius de Rijk, Senior Accountmanager Smit&Dorlas: “We zijn enthousiast om samen te werken met LTO Ledenvoordeel en haar leden. Onze gedeelde waarden van kwaliteit en duurzaamheid sluiten goed aan bij de missie van LTO Ledenvoordeel, en we zijn vastbesloten om waardevolle ondersteuning en oplossingen te bieden aan LTO-leden.”

LTO Ledenvoordeel is continu op zoek naar partners die waarde kunnen toevoegen aan haar leden. Door samen te werken met bedrijven zoals Smit&Dorlas, blijft LTO Ledenvoordeel haar missie nastreven om de belangen van haar leden te behartigen en hen te voorzien van uitstekende voordelen en kansen.