Tijdelijke kortingsactie en exclusieve voordeel op werkkleding voor LTO-leden

door | jun 27, 2024 | Nieuws

Gepersonaliseerde agrarische garderobe bij werkkledingbestellen.nl

Wageningen, 28 juniLTO Ledenvoordeel kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan met Werkkledingbestellen.nl. Deze online winkel biedt een exclusieve korting van 15% op hun gehele assortiment werkkleding. Het unieke aan deze samenwerking is de mogelijkheid om werkkleding te personaliseren met eigen tekst of afbeelding, ideaal voor zowel individuele boeren als boerenbedrijven met meerdere medewerkers.

Speciale actiekorting van 25%
Om deze samenwerking te vieren, geldt van 28 juni tot en met 12 juli een tijdelijke korting van 25% voor alle LTO-leden. Dit betekent dat LTO-leden gedurende deze periode niet de standaard 15% korting ontvangen, maar 25% korting krijgen op hun aankopen. Een perfecte gelegenheid om voordelig gepersonaliseerde werkkleding aan te schaffen!

Uitgebreide collectie voor de agrarische sector
Werkkledingbestellen.nl biedt een uitgebreide collectie werkkleding die speciaal is ontworpen voor professionals in de agrarische sector en natuurliefhebbers. Of je nu op het land werkt, in de tuin bezig bent of de wildernis verkent, de kleding is ontworpen om te beschermen en comfort te bieden in alle omstandigheden. Met ademende stoffen, verstelbare pasvormen en ergonomische ontwerpen kun je de hele dag comfortabel en veilig werken.

Veiligheid en professionaliteit
Naast het comfort en de bescherming die de werkkleding biedt, draagt gepersonaliseerde kleding bij aan een verhoogde zichtbaarheid en herkenbaarheid van werknemers, wat essentieel is voor de veiligheid op boerderijen en andere agrarische werkplekken. Bovendien straalt uniforme, bedrukte werkkleding professionaliteit uit naar klanten en bezoekers, wat een positief imago van het boerenbedrijf bevordert.

Een praktisch én leuk ledenvoordeel
“Werkkledingbestellen.nl biedt een praktisch én ‘fun’ ledenvoordeel. Onze leden kunnen hier voordelig werkkleding aanschaffen die ook nog eens eigen gemaakt kan worden. Een bedrijfsslogan, eigennamen van medewerkers of gewoon het logo: met de eigen ontwerpstudio van Werkkledingbestellen.nl kunnen LTO-leden eindeloos ontwerpen,” vertelt Shereen de Rijk, Manager LTO Ledenvoordeel enthousiast.

Profiteer nu van de exclusieve korting en tijdelijke actie
LTO-leden kunnen vanaf nu profiteren van deze exclusieve korting. Bezoek www.ledenvoordeel.nl of ga direct naar www.werkkledingbestellen.nl om gepersonaliseerde werkkleding te bestellen en ontvang standaard 15% korting. Mis bovendien de tijdelijke korting van 25% niet, geldig van 28 juni tot en met 12 juli.