VGB gaat samenwerken met LTO Ledenvoordeel

door | mrt 2, 2017 | LTO Ledenvoordeel

Uitbreiding ledenvoordeelprogramma naar andere branches

VGB, belangenbehartiger voor groothandelaren in Bloemkwekerijprodukten (bloemen- en plantengroothandels), is in februari 2017 een partnerschap met LTO Ledenvoordeel aangegaan.

Leden van VGB kunnen via VGB Ledenvoordeel gebruikmaken van meer dan 30 kortingsregelingen. Dit aanbod wordt in de toekomst verder uitgebreid. Hiermee neemt de ledenvoordeelorganisatie  de taken over van Vegekom.

Nieuw beleid VGB
logo_vgb
VGB kiest in haar nieuwe beleid voor meer strategische samenwerkingen. Dat is nodig om het belang van de leden goed te kunnen behartigen, invulling te geven aan de netwerkorganisatie en om meer te kunnen doen met minder geld.  VGB wil door het ledenvoordeelprogramma uit te besteden naar LTO dit aanbod naar een hoger niveau te tillen.  Zo kan de VGB de volledige focus leggen op de belangenbehartiging zonder dat dit ten koste gaat van de inkoopvoordelen. VGB Ledenvoordeel is hiermee in het leven geroepen. Leden van VGB profiteren van meer voordeel wat een lidmaatschap van VGB nóg meer waarde geeft.

Professionalisering
Het professionele team van LTO Ledenvoordeel bedingt niet alleen financieel voordeel, maar verzorgt ook de marketing, communicatie en helpdesk rondom alle ledenvoordelen. Het is de ambitie van LTO Ledenvoordeel om op korte termijn het aantal samenwerkingen met brancheverenigingen uit te breiden. Arnout Goeman van LTO Ledenvoordeel: “Wij vinden het belangrijk om het inkoopresultaat voor LTO-leden zo goed mogelijk te laten zijn.  Door een grotere achterban kunnen we in de toekomst waarborgen dat leden van LTO, maar ook van andere organisaties de beste prijs-kwaliteitsverhouding krijgen. Ook kunnen wij hierdoor verder groeien als organisatie waardoor we onze professionaliteit en innovatiekracht kunnen vergroten.

Kijk op www.vgbledenvoordeel.nl voor het nieuwe ledenvoordeelprogramma.