Achterhoekse kracht op twee wielen voor LTO-leden

door | okt 14, 2024 | LTO Ledenvoordeel

Brekr sluit zich aan als ledenvoordeelpartner van LTO Ledenvoordeel

Wageningen, 14 oktoberBrekr is vanaf nu officieel nieuw ledenvoordeelpartner van LTO Ledenvoordeel. De elektrische tweewielers van dit bedrijf worden geproduceerd in de Achterhoek. Dankzij deze samenwerking krijgen LTO-leden toegang tot twee speciaal geconfigureerde tweewielers, die uitermate geschikt zijn voor gebruik op het erf of door de kas.

Elektrisch fietsen heeft een twijfelachtige reputatie als het gaat om veiligheid. Onder andere het gebruik van inferieure materialen is regelmatig in het nieuws. Het is te verwachten dat een elektrische tweewieler op het platteland door het ruwe terrein nóg sneller kapot gaat.
Brekr bewijst voor zowel e-bikes als e-brommers het tegendeel. De innovatieve tweewielers van Brekr, zijn handgemaakt en van oerdegelijke kwaliteit: perfect voor boeren en tuinders die betrouwbaarheid nodig hebben.

Naast het duurzaam bouwen van tweewielers is er ook iets anders wat onze nieuwe partner drijft. Niels Willems, Founder and Commercial Director: “We willen mensen verleiden met iets waar je een glimlach van krijgt. De voertuigen met baanbrekend design zijn geïnspireerd op de Achterhoekse levensstijl. Een ‘Brekker’ viert het leven, neemt het niet altijd te serieus, een beetje risico mag en heeft vaak een liefde voor gemotoriseerde wielen.”

LTO Ledenvoordeel ziet vooral meerwaarde in de bijdrage aan duurzaamheid: “Brekr biedt niet alleen state-of-the-art elektrische mobiliteit, maar draagt ook bij aan het verkleinen van de CO2-voetafdruk. Voor LTO-leden is dit een uitgelezen kans om te investeren in toekomstgerichte mobiliteit tegen een gereduceerde prijs.”

Brekr biedt in het LTO Ledenvoordeelprogramma twee unieke modellen aan met hoge kortingen:

  • Brekr F250: Een krachtige e-bike met een 720Wh long range accu, uitgevoerd in army green en voorzien van een handige center basket. Dit model komt met twee jaar batterijgarantie en vijf jaar framegarantie. Normale prijs: € 3.495,-. LTO-ledenprijs: € 2.995,-.
  • Brekr B4000: De iconische e-brommer met een Gen2 accu, ook in army green, uitgerust met de innovatieve phone lockr en gripr. Dit model wordt gratis geregistreerd en geleverd, met dezelfde batterij- en framegaranties. Normale prijs: € 5.495,-. LTO-ledenprijs: € 4.995,-.

De F250 e-bike met zijn fatbike-invloeden, grotere wielen en riemaandrijving zorgt voor een fantastische rijervaring. Voeg daarbij de slimme technologie, de ingebouwde krachtsensoren en app-connectiviteit, en je hebt een tweewieler die net zo uniek is als de berijder. Je kiest met een Brekr niet alleen voor praktisch, je kiest voor een duurzame en vooral leuke rijervaring!

LTO-leden kunnen profiteren van dit aanbod via https://ltoledenvoordeel.nl/transport/brekr/ . Of voor persoonlijk contact bellen met Service & Advies: 088 888 6777.