LTO Ledenvoordeel en GreenChem BV lanceren voordelige Adblue voor LTO-leden

door | okt 16, 2023 | LTO Ledenvoordeel, Nieuws

Wageningen, 16 oktober – LTO Ledenvoordeel is verheugd om aan te kondigen dat we een nieuw ledenvoordeel hebben gelanceerd in samenwerking met GreenChem BV, een toonaangevende leverancier van Adblue. Vanaf 16 oktober kunnen alle LTO-leden profiteren van aanzienlijke kortingen op Adblue-producten, waaronder 5, 10 en 20 liter cans, 200 liter drums, 1000 liter IBC’s en bulkleveringen.

Adblue is een essentiële toevoeging voor moderne dieselmotoren, waaronder diverse landbouwvoertuigen, om te voldoen aan de strengste emissienormen. Adblue van GreenChem BV voldoet aan alle vereisten en is van de hoogste kwaliteit. Wat dit ledenvoordeel echter echt bijzonder maakt, is de goede prijs-kwaliteitverhouding.

“Wij zijn verheugd om samen te werken met LTO Ledenvoordeel en LTO-leden te voorzien van hoogwaardige Adblue tegen scherpe prijzen”, zegt Adrie van Arendonk, Sales Supervisor Benelux bij GreenChem BV. “Ons toewijding voor duurzaamheid en klanttevredenheid sluit naadloos aan bij de missie van LTO Ledenvoordeel om de belangen van hun leden te behartigen en kosten te besparen.”

Shereen de Rijk, Manager LTO Ledenvoordeel, voegt eraan toe: “LTO Ledenvoordeel streeft ernaar waarde te leveren aan onze leden. De samenwerking met Greenchem sluit hierbij aan. Adblue is niet alleen een milieuvriendelijke oplossing, maar de aanschaf ervan via LTO Ledenvoordeel van Greenchem biedt ook aanzienlijke besparingen voor agrarische ondernemers.” Daarnaast is het voor moderne landbouwvoertuigen essentieel om te voldoen aan de strengste emissienormen.

Adblue draagt bij aan een duurzamere landbouwsector door de uitstoot van schadelijke stikstofoxiden (NOx) in voertuigen te verminderen. Dit resulteert niet alleen in milieuvriendelijke landbouwpraktijken, maar draagt ook bij aan het behoud van een gezondere leefomgeving voor ons allemaal. Het partnerschap tussen LTO Ledenvoordeel en GreenChem BV benadrukt het belang van milieubewustzijn in de landbouwsector.

Eenvoudige toegang tot ledenvoordeel
LTO-leden kunnen eenvoudig gebruikmaken van dit ledenvoordeel door in te loggen op www.ltoledenvoordeel.nl en hun bestelling te plaatsen bij GreenChem. De kortingen zijn van toepassing op 5, 10 en 20 liter cans, 200 liter drums, 1000 liter IBC’s en bulkleveringen. Zo kan elke ondernemer profiteren, ongeacht de omvang van hun Adblue-behoeften.

Foto: Bas Gregoor, Business Unit Manager AgriPers – LTO Ledenvoordeel (rechts) schudt de hand met Adrie van Arendonk, Sales Supervisor Benelux bij GreenChem AdBlue4you.